Den bästa dörrvakten du kan önska

Med en säkerhetsdörr slipper du oroa dig för ovälkomna gäster. Men du kan också känna dig mycket tryggare ifall en brand skulle uppstå. Säkerhetsdörren står nämligen emot brand och brandrök i 30 minuter. Det ger dig en tidsfrist att agera och kan vara ett avgörande sätt att begränsa brand från att sprida sig.

En säkerhetsdörr är lukt- och ljudisolerande. Det gör att du slipper ovälkomna ljud och dofter från trapphuset. Även det omvända gäller, du behöver varken oroa dig för att värmen eller privata samtal läcker ut i trapphuset.

Säkerhetsdörrar från ledande tillverkare

Hos oss får du tillgång till certifierade och beprövade säkerhetsdörrar från ledande svenska kvalitetstillverkare som Robust och Daloc. Vi är en av Stockholms största leverantörer som snabbt kan projektera, leverera och montera din lösning.

När vi installerar en Robustdörr åt dig ingår dessutom en femårig inbrottsgaranti. Om någon mot förmodan skulle forcera din dörr utan nyckel får du en ny dörr.

Standarddörrar färdiga för beställning

Säkerhetsdörrar Samlingsbild Standarddörrar Nybergs

Från 12 800:-

inklusive moms och montage

Standarddörrar

Slät dörr i nordisk ek eller mahogny med en standardbestyckning av lås, handtag (trycke). Fördelen med att välja en standarddörr är att det innebär en kort leveranstid, då vi har dörrarna på lager, och därigenom kan vi hålla ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Klarar alla säkerhetsklasser

Nybergs säkerhetsdörrar är testade och certifierade enligt den senaste europeiska standarden SS-EN 1627 och även enligt den äldre svenska standarden SS 817345. Standarderna tar fasta på dörrens förmåga att stå emot ett angreppsförsök.

Specialdörrar

kontakta oss för offert

Loading...

Specialanpassade säkerhetsdörrar

I trappuppgångar med en typiskt utpräglad stil passar det inte alltid att sätta in en dörr ur standardsortimentet. Oavsett om du bor i ett K-märkt eller ett nybyggt hus förädlar vi dörren efter den stil och funktion som önskas.

Skickliga snickare och målare

När du valt en säkerhetsdörr förädlar våra skickliga snickare både enkel- och pardörrar genom listverk, färgsättning, målning och speglar. På så sätt kan vi tillgodose personliga önskemål eller anpassa dörrarna efter husets tidstypiska stil.

Kontakta oss för offert

Ditt namn *

Din Email *

Bostad (Brf. Fastighetsägare)

Telefonnummer

Ditt Meddelande